Kerstbuffet Diner Rudolph

47.0049.00

Geen zin om zelf te koken tijdens kerst? Kies dan nu voor het kerstbuffet Rudolph. Dit kerstbuffet bestaat uit heerlijke voor – hoofd en bijgerechten o.a. een vispalet, varkenshaas en gebraden kippendij

Inhoud Kerstbuffet Rudolph

Koude gerechten
  • Terrine van gevogelte met een cranberrysaus
  • Fijne tartaar van rivierkreeft en gerookte zalm, in saladevorm met saffraan crème fraîche eromheen en haringkaviaar erover.
  • Carpaccio van hertenhaas met gedroogde cranberries en Iberische ham en een dressing van cèpes
  • Salade van grove spinazie met aardpeer zwarte truffel, geraspte boerenkaas en gerookte Spaanse olijfolie (V)
  • Dungesneden gerookte wilde duif met een coleslaw van witlof en kruidige tomatenjam
Warme gerechten

U heeft de keuze uit 3 van onderstaande warme gerechten

  • Op de huid gebakken parelhoender, truffel aardappeltjes en pompoen uit de oven, gedroogde gemarineerde zuidvruchten en een kalfsjus met port en zoethout
  • Hertenbiefstuk gemarineerd in speculaaskruiden, gebakken “la ratte” aardappel met spek een zachte wortelpuree, stoofpeer en tijm jus
  • Gebakken kabeljauwrug met zwarte pasta, doperwten, gepofte zoete pompoen en paprika roomsaus
  • Hazenpeper met hete bliksem (aardappelpuree met appel en ui) gebakken spruiten met zoute sinaasappel en een PX jus
  • Portobello gevuld met safraan risotto, gepofte cherry tomaat, rucola en parmezaan (V)
  • Verse aardappelpuree van Zeeuwse aardappelen met peterselie en roomboter
  • In rode wijn gestoofde Gieser Wildemannen-peertje

*Noteer uw keuze bij ”bestelnotities”. Deze optie wordt zichtbaar nadat u kiest voor ”doorgaan naar afrekenen” in uw winkelmandje.

 

Desserts
  • Miserable als een soort tiramisu met macadamia noten, krokante witte chocolade en kaneel
  • Mokka parfait met stoofperen en Oreo koekjes
  • Omgedraaid taartje met Amaretto, met een vanille crème fraîche en een cantuccini crumble
  • Warm puur chocolade taartje met een sorbet van mandarijn
  • Engels dessert met 3 lagen van crème Anglaise, nougat en gebrande hazelnoten

Het dessert wordt uitgeserveerd in kleine glaasje, op kleine bordjes.

Wissen

Opschepbestek & servies
Wilt u helemaal geen afwas? Borden, bestek en servetten kunt u extra bestellen in de winkelwagen.

Zijn er vegetarische gasten of allergieën?
U kunt in het opmerkingenveld aangeven, bij het invullen van uw gegevens in de winkelwagen, hoeveel gasten er vegetarisch of allergieën hebben. De kok zal contact met u opnemen welke gerechten geschikt zijn.

Hoe wordt het buffet bezorgd?
Het buffet wordt tijdens de feestdagen “Traiteur” bezorgd. Dit houdt in dat u de warme gerechten zelf opwarmt in de bijgeleverde chafing dishes met branders. Alle gerechten zitten goed verpakt en er is uitleg hoe een en ander te warmen. Zie ook ons filmpje op YouTube.  Het kost u hoogstens 2 minuten van uw tijd om de bak met warm water te vullen en de branders aan te steken. U ontvangt hiervoor een opwarmadvies bij de bezorging.

Voor de bezorging op 24-12 rekenen wij slechts € 25,00. Het ophalen van de vuile vaat is ook € 25,00, 1e kerstdag bezorgen wij niet, bezorgen op 2e kerstdag kost € 50,00, afhalen is gratis.

Tijdstip van bezorgen
In de winkelwagen geeft u een uiterste bezorgtijd aan. Eén week voor kerst maakt de logistieke planning de routes en informeren zij u uiterlijk 3 dagen vooraf in welk tijdvak er geleverd wordt, zodat u weet hoe laat het buffet ongeveer bezorgd wordt.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Extra informatie

Aantal personen

36 tot 75 personen, 76 personen en meer, 8 tot 35 personen