Inhoud Spaanse tapas y mezze buffet
Koude gerechten
- Chorizo Iberico de bellota, pittige gekruide worst van het Iberisch scharrelvarken
- Jamon Serrano, 20 maanden Gedroogde rauwe ham
- Manchego curado, schapenkaas uit La Mancha, 12 maanden gerijpt
- Queso de Valdeon, pittige blauwaderkaas van geiten- en koemelk uit Castilla Le
- Ensalada de atun, tonijnsalade
- Ensalada de couscous, wisselende vegetarische couscoussalade
- Ensalada mixta, groene gemengde salade met frisse dressing
- Aceitunas, gemarineerde olijfjes
- Pan con allioli, boerenbrood met knoflookmayonaise
Warme gerechten
- Kofta, lamsgehaktballetjes met aubergine-tomatensaus
- Dajaj lassal wa limon, Moorse kippenpootjes met sinaasappel en honing
- Carrillada de Iberico, langzaam gestoofd varken in Spaans donker bier
- Bunyols de calabacín, courgettebeignets, geserveerd met harissamayonaise
- Patatas, aardappeltjes uit de oven
Extra informatie
Aantal personen | 10 tot 14 personen, 15 tot 35 personen, 36 tot 75 personen, 76 personen |
---|