Picknicken

Krijgt u bij mooi weer ook de kriebels om zoveel mogelijk buiten te eten? Geniet dan met de luxe picknick van het heerlijke weer, de buitenlucht en natuurlijk het smakelijke eten!

Gezellig picknicken!

Vers stokbrood, sandwiches, fruit, muffins, cakejes, drinken en ga zo maar door. Bij een picknick is het natuurlijk belangrijk dat er veel lekker eten is, wij regelen het voor u!

Stel zelf u picknick samen, kies uit ons complete assortiment!

De zomer brengt veel picknick gezelligheid

Veel hobby’s worden uitgevoerd in de zomer en waarmee is dit alles nou beter te combineren dan een gezellige picknick? Gezellig in de natuur op een kleed genieten van de lekkerste verse hapjes en drankjes, dat wilt toch iedereen? Zelfs een picknick in de tuin organiseren, behoort tot de mogelijkheden. De zomer is een van de lekkerste periodes van het jaar volgens vele. Dit komt natuurlijk door het weer maar ook door de activiteiten die je kan doen door de lekkere temperaturen. In de zomer zijn er zoveel dingen die er te doen zijn, van zwemmen in de Noordzee of het plaatselijke zwembad tot fietsen door de natuur. 

Oorsprong van de picknick

Hoelang het begrip “picknick” al in omloop is weet niemand, dit is enorm lastig te achterhalen. Wel zijn er schilderijen uit de 19e eeuw waarop al duidelijk een groep mensen aan het picknicken is in de buitenlucht. De schilderijen zijn gevuld met blauwe luchten en groen gras, er wordt vooral fruit en vers brood gegeten. Deze schilderijen zijn volgens vele dan ook het begin van de voor ons nu zo bekende picknick. In de schilderijen zijn uitsluitend vrolijke mensen te zien die genieten van heerlijk vers eten in de warme zomerzon. Hieruit kan worden opgemaakt dat de picknick altijd al een geliefde ontspanningsmethode is geweest. De picknick is hedendaags nog erg geliefd. In de zomer kun je geen parkje doorkruisen zonder picknickende mensen zien.

De beste picknick tips voor u!

Of u nou op zoek bent naar een goedkope picknick of juist naar een wat luxere picknick, u bent bij ons aan het juiste adres. Bij onze picknick box krijgt u uiteraard wegwerp bordjes mee, wel zo makkelijk. Alles Voor Uw Party biedt zowel de beste picknick tips als de beste picknick ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van hoge kwaliteit caterings tegen een verbazend lage prijs. Wij hebben een speciale picknick ervaring voor u klaar staan, wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!