High Wine

Organiseert u een avond met vrienden, collega’s of andere wijnliefhebbers? Bestel een High Wine arrangement met fijne wijnen en bijpassende hapjes.

Wijnproeverij thuis

Organiseer een gezellige wijnproeverij thuis, de High Wine besteld u per persoon. Hierdoor bent u flexibel wat betreft het aantal personen in uw gezelschap.

Wilt u de High Wine uitbreiden met meer catering en dranken? Bekijk het complete assortiment in onze online shop.

 

De high wine experience

Een high wine is de ultieme combinatie tussen een high tea en een wijnproeverij. Tijdens de high wine thuis zal u veel verschillende wijnen proeven vanuit mooie streken over de gehele wereld. Iedere wijn heeft haar eigen verhaal en is op een andere manier gebrouwen. De high wine experience geeft u een gehele nieuwe inkijk in de wereld van zowel witte als rode wijn. Dit alles zal gepaard gaan met de beste bij behorende hapjes om de wijn te laten excelleren. 

Wat kunt u verwachten van de high wine?

Het high wine pakket thuis is een speciale ervaring. Tijdens de high wine zult u naast wijn, eten en mooie verhalen een andere kijk op de wijnwereld krijgen. De kennis en passie van onze kelners en kenners zal worden overgebracht op de groep die aanwezig is tijdens de high wine. Het wordt ook wel de gezelligste leerschool van de wereld genoemd. Het assortiment heeft altijd een verassing met zich. De ‘high wijn’ is  door dit alles een compleet andere ervaring dan een gemiddelde wijnproeverij. De high wine catering is volgens vele een speciale ervaring en dit alles kan plaatsvinden in uw woonkamer. 

High wine thuisbezorgen

Laat makkelijk uw high wine thuis bezorgen zodat uw feestje helemaal compleet wordt. Het high wine pakket thuis, ook wel onze high wine catering genoemd, zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Of u er nu high wine rotterdam, high wine schiedam of een high wine hoek van holland wil maken; we bezorgen zelfs in Zoetermeer en in Den Haag. Zo kunt u makkelijk een ‘high wijn’ thuis organiseren.

Een high wine in coronatijd? Kan dat?

Corona maakt ons allen het leven zuur helaas. De horeca wordt zwaar getroffen en dreigt om te vallen. Gezellig een drankje of een hapje doen is er helaas niet meer bij door de huidige corona crisis. Dit is natuurlijk erg vervelend voor zowel u als wijnliefhebber als de horeca. Gelukkig heeft Alles Voor Uw Party hier de ideale oplossing voor. Wij hebben een speciale coronaproof high wine thuis samengesteld. Zo kan iedereen op een veilige manier toch genieten van een hoge kwaliteit wijnproeverij. Bent u benieuwd hoe wij dit doen? Neem dan nu contact op, wij helpen u graag verder.