Partyschotels

Partyschotels.nl is een onderdeel van de Partyservice Nederland Groep. Door de grote vraag naar onze saladeschotels en buffetten aan huis, hebben wij besloten om deze service ook via internet te gaan aanbieden en deze dienst onder te brengen in een aparte afdeling: Partyschotels.nl.

Anno nu

De naam en het concept zijn aangepast naar Alles voor uw Party. U kunt binnen onze website een keuze maken uit exact hetzelfde aanbod, daarnaast vernieuwen we met grote regelmaat het assortiment én hebben wij ook direct de verhuur materialen toegevoegd.

Onze verkoop afdeling en koks kunnen u daardoor op een nog betere manier van dienst zijn!

 

En zo is Partyschotels begonnen…

Van der Linde Catering Concepts B.V. heeft met één van haar handelsnamen; ‘t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie in de loop der jaren grote bekendheid gekregen met het cateren en organiseren van feesten en partijen op allerlei locaties door geheel Nederland. Ook is zij op diverse vaste locaties en op Partyschepen de huiscateraar.

Inmiddels hebben wij onze cateringservice bij vele grote bedrijven mogen leveren. Wij noemen bijvoorbeeld KPN, Volvo, John de Mol Productions (de Bus), DiDi, Kia Motors, FoxKids, IHC, Ballast Nedam, Sligro Nederland, Shell Nederland, Opel Nederland, ABN-Amro, C1000, Jumbo en natuurlijk nog vele, vele anderen.

Ons bedrijf is uitgegroeid tot diverse afdelingen met die allemaal een eigen specialisatie hebben. U kunt bij ons daarom ook terecht voor:

  • Evenement organisatie
  • Horecaverhuur voor bedrijf en particulier
  • Artiestenbemiddeling
  • Partyschepen

 

Sinds 1983

Na zijn schooljaren in Den Briel is de uit Oostvoorne afkomstige Johan van der Linde (directeur) In 1983 begonnen in een kleine dorpscafetaria te Oude Tonge.

Cafetaria ‘t Vosje opende op 14 juni 1983 haar deuren. Johan van der Linde specialiseerde zich snel in het horecavak en haalde zijn vakdiploma’s Café & Restaurantbedrijf, Ambachtelijk ijsbereider, Restaurantkok, Uitvoerend Horecaondernemer, Snackspecialist, werd leermeester en later zelfs examinator voor de horecabranche. Door het enthousiasme werd de onderneming in 1990 uitgebreid met een Café-restaurant en werd er een aanvang gemaakt met de verkoop van dagschotels en overwerk maaltijden. De saladeschotels en partyhapjes waren vanaf de start in 1983 al een succes, dit succes zette zich steeds verder voort….

Door het vasthouden van een constante kwaliteit, perfecte service en vriendelijke en gastvrije medewerkers zijn de diensten en gerechten van ‘t Vosje en van der Linde in de regio Zuid-West Nederland tot een begrip geworden.