High Tea

Organiseert u een avond met vrienden, collega’s of andere wijnliefhebbers? Bestel een High Tea arrangement met lekkere thee en bijpassende hapjes.

Theeproeverij thuis

Organiseer een gezellige theeproeverij thuis, de High Tea besteld vanaf twee personen. U kunt zelf uw aantal gasten bepalen!

Wilt u de High Tea uitbreiden met meer catering en dranken? Bekijk het complete assortiment in onze online shop.

 

Een high tea thuis?

Wie houdt niet van een gezellig uitstapje? En welk uitstapje is nou leuker dan een gezellige high tea met vrienden of familie. Ons pakket waarbij we de high tea thuis bezorgen is daar natuurlijk voor geknipt, de combinatie van lekkere hapjes met veel thee smaken is het ideale fundament voor een gezellige middag. Over de jaren heen is de high tea enorm populair geworden. Inmiddels worden er per jaar meer dan 2,5 miljoen georganiseerd. Hiermee heeft deze gezellige activiteit een sterke positie bemachtigt in de top 10 meest voorkomende uitjes van Nederland.

Het corona effect op de high tea branche

Door de pandemie waar wij momenteel in leven kunnen er minder uitjes gepland worden. Dit geldt voor zowel de dierentuin als pretparken. Ook high tea worden drastisch minder gehouden, dit is natuurlijk erg jammer. Veel klanten missen het gevoel van de gezellige onderonsjes in de fijne sfeer die de leuke high tea met zich meebrengt. 

High tea organiseren thuis? Dit kan!

Ondanks de strenge regels die gelden tijdens de corona pandemie is het nog steeds mogelijk om een high tea thuis te organiseren. Dit is zelfs heel goed te doen. Wij hebben een optimale catering samengesteld samen met verschillende experts waarmee er wordt voldaan aan alle coronamaatregelen. Hiermee wordt de positieve gezellige sfeer behouden die past bij de high tea. 

Bent u ook weer eens toe aan een high tea? Neem dan nu contact op!

Wij begrijpen goed dat u als high tea liefhebber het gevoel van het gezellige uitje enorm mist. Maar wees gerust, u kunt uw dierbaren weer opbellen of zij gezellig een theetje willen drinken met u. Met de coronaproof-catering zal u een zorgeloze middag beleven vol gezelligheid, sfeer en lekkere hapjes. Dus waar wacht u op? Bestel nu en geniet met uw vrienden van een geweldige high tea catering bij u thuis!