Barbecueën

Volledig verzorgde barbecue bij u thuis of op het bedrijf! Leg uw gasten in de watten met onze heerlijke bbq arrangementen. Bestel gemakkelijk en snel uw BBQ pakket online! Onze arrangementen zijn geschikt voor vleesliefhebbers, visliefhebbers en vegetarisch.

Maak uw BBQ compleet!

Vind u het ook zo’n gedoe? Boodschappen doen, gerechten samen stellen én barbecueën terwijl uw gasten gezellig aan tafel zitten? Wij maken uw BBQ feest compleet! Kies voor een BBQ inclusief kok en/of een drankenpakket, bar en bediening

Barbecue catering

Voor uitgebreide BBQ catering ben je bij ‘Alles voor uw Party’ uiteraard op het juiste adres. Van budget bbq tot aan luxe bbq aan huis; u hebt ruim de keuze uit verschillende BBQ pakketten met als resultaat een compleet verzorgde barbecue thuis of op locatie. Een bbq buffet bestellen doet u makkelijk op ‘Alles voor uw Party’.

BBQ catering bestellen

Iedereen kijkt uit naar de gezellige avond, maar wie regelt de barbecue cateraar? Of u nu een luxe bbq aan huis wil of een winter bbq, wij zetten graag het buffet bij u klaar. Bij ‘Alles voor uw Party’ kunt u niet alleen een bbq buffet bestellen, maar ook alle andere benodigdheden!

Compleet verzorgd barbecuefeest

Maak het feest makkelijk compleet met de mogelijkheid van onze partyverhuur zoals keukenapparatuur, de complete inrichting (inclusief tenten), servies, bestek, glazen & buffet benodigdheden. Zo maakt u die luxe bbq op locatie een onvergetelijke ervaring!

BBQ catering voor groepen

Ook wanneer u op zoek bent naar een cateraar die een bbq voor een grote groep verzorgd, bent u bij ons aan het goede adres. Een barbecue voor een grote groep is natuurlijk een gezellige gelegenheid, waarbij het draait om het gezelschap en het eten. Onze pakketten sluiten goed aan bij het bestellen van de benodigdheden bij een bbq voor grote groep, vanaf 10 personen. U kiest makkelijk het aantal personen in de groep, waardoor u de juiste hoeveelheid ontvangt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kinder bbq pakket. Zo hoeft u zich alleen zorgen te maken om wie u uitnodigt!

Kies een smakelijk pakket en bestel makkelijk in onze webshop. Eerst een offerte aanvragen of benieuwd naar alle mogelijkheden? U mag uiteraard ook eerst contact opnemen.