Home | Catering | Kerst

Catering met kerst

De kerstdagen zijn weer in opkomst, maak de decembermaand dit jaar onvergetelijk door een catering tijdens kerst. Kerst is altijd een drukke periode. Het kopen van de juiste cadeaus, het plannen van de kerstdagen en natuurlijk het inkopen en koken van heerlijke maaltijden zijn geen ongewone taken tijdens de kerstdagen. Laat ons uw drukte verlichten met ons veelzijdige kerstbuffet. Deze catering wordt speciaal voor u en uw familie samengesteld, u haalt hiermee het restaurant in uw huis met daarbij uw huiselijke gezelligheid. Wat wilt u nog meer?

Kleine of grote catering tijdens kerst? Bij Alles Voor Uw Party kan het allemaal.

De catering tijdens kerst van Alles Voor uw Party zal speciaal voor uw gelegenheid samen te stellen zijn. Alles Voor Uw Party probeert op deze manier voor iedereen die van het kerstbuffet geniet, gerechten op tafel te zetten die bij diegene past. Wij hebben ook speciale luxe kerstarrangementen samengesteld voor de high end catering tijdens de kerst maar ook kindermenu’s. Op deze manier is uw catering tijdens kerst een feestje voor iedereen. Moeilijk om een keuze te maken? Kies dan voor ons complete kerstbuffet.

Een catering met kerst, kan dit nog wel?

Dit jaar was een zeer turbulent jaar. De wereld werd opgeschrikt door een pandemie, cafés dicht, afstand houden en de inmiddels welbekende mondkapjes werden de norm. De ene na de andere beperking werd in het leven geroepen, vooral de horeca werd uiteindelijk de dupe. Veel horeca zaken moesten langer dicht dan zij aan konden en moeten nu definitief hun deuren sluiten. Zelfs de lucratieve december maand zou hun niet meer kunnen redden. Ook catering bedrijven werden beperkt, er kon een lange tijd geen grootschalige catering plaatsvinden. Er moest dus creatief om worden gegaan met de pandemie. Ook Alles Voor Uw Party moest zich aanpassen naar alle nieuwe maatregelen, door hier serieus mee om te gaan kunnen wij u nu de optimale catering tijdens kerst bieden volgens de gepaste coronamaatregelen.

Catering kerst bezorgen

Wij weten helaas net als u nog niet hoe de coronamaatregelen zich zullen uitvouwen tijdens de kerstperiode. De meest recente berichtgeving verteld ons dat de kerstdagen met meer dan 4 mensen gevierd mogen worden. Toch blijft dit tasten in het duister voor zowel u als ons, wij van Alles Voor Uw Party hebben ons daarom op meerdere situaties voorbereid. Een ding is zeker, catering laten bezorgen met kerst geeft u meer tijd om te genieten met uw naasten.

De beste catering tijdens kerst, ook tijdens de pandemie.

Wilt u genieten van een catering tijdens kerst met de lekkerste hapjes en de gezelligst mogelijke sfeer? Dat kan. Wij van allesvooruwparty.nl hebben namelijk verschillende caterings voor tijdens de kerst. Wij zullen met u bespreken wat u en uw familie wensen tijdens kerst, dit zal gaan over de hapjes, de gerechten en de dranken maar ook de sfeer en decoratie. Er kan aan de hand van een plattegrond een opstelling worden gemaakt. Alles Voor Uw Party probeert op deze manier garant te staan voor de optimale catering voor uw kerst. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen bieden tijdens kerst of uw kerst catering bestellen? Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder aan onvergetelijke feestdagen.