High Beer

Organiseert u een avond met vrienden, collega’s of andere bierliefhebbers? Bestel een High Beer arrangement met heerlijke speciaalbiertjes en bijpassende hapjes.

Bierproeverij thuis

Organiseer een gezellige bierproeverij thuis, de High Beer besteld u per persoon. Hierdoor bent u flexibel wat betreft het aantal personen in uw gezelschap.

Wilt u de High Beer uitbreiden met meer catering en dranken? Bekijk het complete assortiment in onze online shop.

 

“High bier” wat is dat?

U heeft vast wel gehoord van het fenomeen “high tea”. De high tea wordt gemiddeld gedomineerd door dinerende vrouwen. Zij genieten van veel verschillende zoete hapjes die worden geserveerd op mooie schaaltjes. De high tea is een “picture perfect” etentje voor voornamelijk vriendinnen en familie. De High bier is de stoerdere versie van de high tea. Er worden verschillende speciaal biertjes gedronken en er worden gerechten van de barbecue geserveerd. 

Wat heeft de high bier allemaal voor u in petto?

De high beer zal de gezellige cafésfeer tijdens de coronaperiode meenemen naar uw woonkamer of tuin. De bierkenners en koks zullen u tot in de diepste details informatie geven over wat u geserveerd krijgt. De variatie aan speciaalbier en het brede assortiment aan bijpassende gerechten zal het bierfestijn tot het perfecte evenement maken voor zowel vrienden als voor familie evenementen. 

High beer of high tea?

Zoals eerder verteld is de high bier de stoerdere versie van de high tea. Maar waarin verschillen de beide evenementen buiten het verschil in alcoholische of niet alcoholische drank? De high beer heeft 2 nieuwe aspecten waardoor het zich onderscheid van de high tea. Waar de high tea voornamelijk ingezet kan worden als diner of weekend uitje is de high beer ook inzetbaar als avondmaal. Hiernaast heeft de high bier ook een wat meer bourgondische sfeer over zich. Dit maakt het met bier gevulde etentje aantrekkelijker voor een bepaalde doelgroep dan de met zoete hapjes gevulde high tea.

High bier catering

De high bier (of high bier) wordt meestal gedaan in cafe’s. Wij brengen de mannenavond graag bij u thuis met de eerste echte bieren catering. Met deze catering krijgt u het volledige bieren arrangement bij u thuis voor u en uw vrienden. U kunt dan de lekkerste speciaal bier proeven met vrienden. Wilt u graag een bierproeverij thuis met daarbij veel lekkere bijpassende hapjes en barbecue gerechten? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk is dit beirfestijn ook in de wijn versie te bestellen, voor meer informatie hierover klik dan hier.