Bezorging en afhalen

Bij Alles voor uw Party kunt u terecht voor heerlijke catering en de verhuur van partymaterialen. We bieden de mogelijkheid tot ophalen en thuisbezorgd.

Afhalen

U kunt uw bestelling ophalen in Oude Tonge of in één van onze locaties. Wanneer u kiest voor één van onze locaties rekenen wij een meerprijs. U kunt uw bestelling afhalen in:

  • Oude Tonge
  • Rotterdam
  • Oostvoorne
  • Spijkenisse

Vermeld uw keuze bij uw bestelling / offerte aanvraag.

Bezorgen

Natuurlijk kunnen wij uw bestelling bezorgen. Wij rijden “En-Route” tussen 09:00 uur en 19:00 uur. De bezorgkosten worden meegerekend tijdens de bestelling in onze webshop.

“En-Route” bezorging is gratis indien u voor meer dan € 500,- bestelt (geldt alleen voor klein vervoer). Deze gratis bezorging is alleen van toepassing bij een maximale afstand van 50 km vanaf Oude Tonge.

Wilt u buiten de werkdagen of “En-Route” tijden uw bestelling aangeleverd hebben of op een exact tijdstip, willen wij u verzoeken hierover contact met ons op te nemen. U dient rekening te houden met additionele kosten. Voor weekenden en feestdagen geldt een kilometervergoeding (v.v.) en een extra toeslag van € 50,00.

Oude Tonge kantoor

Maandag t/m vrijdag
van 8.45 tot 17.00 uur

Weekend en feestdagen
In overleg

Adres

Tramweg 5A
3255 MB Oude Tonge

Rotterdam

Maandag t/m vrijdag
In overleg

Weekend en feestdagen
In overleg

Adres Pompgebouw

Rijnwaterstraat 11
3063 HC Rotterdam

Adres Landhuis de Oliphant

Kromme Zandweg 90
3084 ND Rotterdam

Oostvoorne

Maandag t/m vrijdag
na 19:00 uur

Weekenden en feestdagen
In overleg

Adres

Maasweg 2
3233 XE Oostvoorne