Moederdag

Tijdens Moederdag zet heel Nederland alle moeders, oma’s en partners in het zonnetje om de dankbaarheid te tonen voor alle liefde, geduld en plezier dat je met elkaar deelt. Daar hoort natuurlijk een geweldig cadeau bij.

Zet uw moeder in het zonnetje!

Op Moederdag is het tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. Verras uw moeder, oma of partner met welverdiende catering! Organiseer bijvooreeld een gezellige High Tea of High Wine. 

 

Nog geen cadeau voor Moederdag? Hier is uw cadeau!

Zondag 9 mei is het weer zover, dan worden alle moeders van Nederland in het zonnetje gezet. En dit is niet voor niets natuurlijk. Onze moeders krijgen op deze dag de waardering die ze eigenlijk het hele jaar verdienen. Dit wordt vak gedaan door een cadeautje te geven, maar wat is er nou leuker dan je moeder een hele dag echt in het zonnetje t zetten? Voordat we deze vraag beantwoorden willen we u iets meer achtergrond informatie geven over de oorsprong van moederdag. 

De oorsprong van Moederdag

De feestdag komt oorspronkelijk uit Engeland. In 1644 werd de eerste Moederdag gehouden daar om het Nationale moederschap te eren. Inmiddels is de feestdag een mondiaal begrip, in sommige islamitische landen wordt het ook wel de nationale dag van de vrouw genoemd. Toch wordt Moederdag op compleet verschillende dagen gevierd door ieder land. Deze datums variëren van 30 januari tot 22 december. De meeste landen vieren Moederdag in mei, zo ook Nederland. 

Het leukste Moederdag cadeau voor uw moeder

Bent u nog opzoek naar het ideale Moederdag cadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beste ervaring om cadeau te geven aan uw moeder gereed. Wij organiseren een high tea of high wine catering bij u thuis gezamenlijk met al uw familie en vrienden. Onze catering heeft alles in zich om de optimale verrassing te zijn voor uw moeder. Bestel Moederdag catering vandaag nog eenvoudig en snel in onze webshop.

Een Moederdag catering tijdens de coronapandemie? 

Zoals iedereen zijn ook wij op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wij verdiepen ons hierin met specialisten en zorgen hiermee dat uw Moederdag volledig coronaproof is zonder dat u hierdoor enige beperkingen merkt. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw moeder? Neem dan nu contact op met ons, wij helpen u graag verder.